Galaxy Note 20 Plus Kamera Özellikleri

Galaxy Note 20 Plus Kamera Özellikleri

ABONE OL
04 Aralık 2022, 14:46:18

Son dönemlerde adından sıkça bahsettiren bir diğer konu Galaxy Note 20 Plus kamera özellikleri. Önümüzdeki Ağustos ayında tanıtılacaktı. Tanıtıma az bir süre kala daha da merak edilen cihazın birtakım özellikleri sızdırılmış, geriye çok merak edilen kamera özellikler kalmıştı. Geçtiğimiz saatlerde cihazın kamera özellikleri de açığa çıktı. Peki bakalım bu kadar merak edilen cihazın kamerası, kullanıcılara hangi deneyimleri yaşatacak?

Samsung Galaxy Note 20 İnceleme yazımıza baktınız mı?

Galaxy Note 20 Plus Kamera Özellikleri Şaşırtacak

Sızıntıların babası olarak bilinen IceUniverse, yine şaşırtmadı ve Samsung’un yeni amiral gemisinin kamera özelliklerini ortaya çıkardı. Çin’de aktif olarak kullanılan ve sosyal medya uygulamalarından birisi olan Weibo, sızıntı görsellerine ev sahipliği yaptı. Cihazın kamera özellikleri hakkında net ve kesin bilgilere vararak rapor hazırlayan ve Weibo üzerinden yayınlayan IceUniverste, tüm detayları ortaya çıkardı.

Weibo üzerinden verilen bilgilere göre Note 20 Plus kamera özelliklerine baktığımızda, ilk olarak bizi 108 Megapiksel çözünürlüğe sahip olan ana kamera karşılıyor. Bunun yanı sıra S20 Ultra modelinde de aynı kamerayla karşılaştığımız gibi, modelin bir de 13 Megapiksel telefoto kamerası bulunuyor. Daha sonra iki kameraya ultra geniş açıya sahip 12 Megapiksel çözünürlüğünde bir kamera eşlik ediyor.

Zoom Özelliği Sınıfta Kalacak

Cihazda bulunan telefoto kameraya baktığımızda, 50x zoom yapabilme özelliğine sahip olabileceğini anlıyoruz. Bunun yanı sıra S20 Ultra modelinde, bilindiği üzere 100x zoom özelliği yer alıyordu. Kısacası, yeni modelin S serisine göre biraz daha geride kaldığını söyleyebiliriz.

Verilen son bilgilere bakacak olursak, yeni cihazın Exynos 992 işlemci gücüne sahip olduğunu da ifade edebiliriz. Bütün bunların yanı sıra Galaxy Note 20 Ultra için de bazı sızıntılar ortaya çıkmaya başladı. Cihazın Bluetooth sertifikasının çıkmasıyla beraber, cihazda Bluetooth 5.0 özelliğinin bulunduğunu rahatlıkla anlayabiliyoruz. Aynı zamanda Note Plus modelinde bulunmayan 100x zoom özelliği, Ultra modelde karşımıza çıkabilir. Bu nedenle zoom konusunda yorum yapabilmek için, vakit henüz çok erken.

Galaxy Note 20 Plus Ne Zaman Satışa Çıkacak?

Samsung ailesinin yeni üyesi Galaxy Note 20 Plus, muhtemelen üç farklı modeliyle karşımıza gelecek. Ağustos ayında tanıtılması beklenen cihazın satış tarihi ve fiyatı henüz bilinmiyor. Ancak, sızıntılar net bir şekilde gelmeye devam ederse tüm özellikleri öğrenebilir, ortalama bir fiyat tahmini yapabiliriz. İlerleyen günlerde, yeni haberler geldikçe sizlerle paylaşıyor olacağız.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
meritking giriş meritking güncel giriş kingroyal giriş meritking kingroyal deneme bonusu veren siteler
Gelecek Şimdi Fiyatio Blog Fiyatio Nöbetçi Technodoc Market Fiyatları Siyasi Görüş İçerikle SRT TV ALP TV Tekno Haber Oku Haber Saygı Olay TV Kent 52 TV Kanal Ege TV Serhat TV En İyi Televizyon En İyi Ekran Kartı En İyi Güneş Kremi En İyi Cep Telefonu Fal Yorumları İyi Sio Sanal Ofis SEO Ajans Saç Ekimi Hizmeti Acil Fizik Tedavi Technosfer Technosfer News Tokat Gazetesi Safa TV Tokat'ta Bugün Tokat Vefat Edenler Erbaa Vefat Edenler