Arçelik Senetle Telefon Veriyor Nasıl Alınır Hemen Öğrenin!

Arçelik Senetle Telefon Veriyor Nasıl Alınır Hemen Öğrenin!

ABONE OL
19 Eylül 2024, 17:47:03

Telefon piyasasında elden telefon veren firmalar var mı fiyatları nedir? Telefon ihtiyacını gidermek için arçelikten senetle elden telefon alabilmeniz mümkündür. Peşinatsız bir şekilde taksitle ödeyerek alabileceğiniz telefon için bazı şartları sağlamanız gerekiyor.

Sadece arçelik değil ülkemizde ki bir çok firma senetsepet.com, evkur ve bimeks telefon ya da dijital ihtiyaçlarınızı temin edebilmenizi sağlayan taksitli ve kredi kartsız işlemler yapmaktadır.

Son zamanlarda kredi notu düşük olan vatandaşların da senetle telefon alıp bunları bozdurdukları bilinmektedir. Ancak bu durumun dezavantajları arasında senetli alış verişlerde vade farkının bir krediden daha fazla olmasıdır.

Sizde senetle alış veriş yapmaya karar verdiyseniz ya da telefon almaya karar verdiyseniz telefonun gerçek satış fiyatından 2 kat daha fazla ödemelere hazır olmalısınız.

Senetle Cep Telefonu Satın Almak

Büyük AVM’ler ve bazı kurum, kuruluşlar senetle cep telefonu alınmasını mümkün kılmaktadır. Pahalı ve popüler bazı cep telefonu modellerini satan bu firmalar satışa çıkardıkları ürünü en az %30 daha fazlasına senet ile kullanıcılara sunmaktadır.

Bu fiyat farkının sebepleri ise ödenmeme durumlarında zararı en aza indirgemek, icra takipleri ve peşin ürün sirkülasyonunun sağlanamamasıdır.

Kredi kartı kullanmayan ya da kredi notu düşük olan kişiler bu pahalılığa rağmen senetle telefon almayı tercih edebiliyor.

Arçelik Senetle Alışveriş ve Telefon Alma

Arçelik firması ülkemizin öncü ve teknoloji bakımından da ileri gelen mağazalarından bir tanesidir. Televizyon, telefon ve beyaz eşya üreten bu büyük firmadan senetle alışveriş yapmakta mümkündür.

Arçelik kendi mağazaları haricinde de elektronik ürün satan mağazalara kendi ürünlerini tedarik etmektedir. Bu da diğer bir çok firmada da alacağınız arçelik markalı ürünleri senetle almanızı kolaylaştırmaktadır.

Arçelik senetle telefon almak için bilmeniz gerekenler ise şunlardır;

  • Arçelik mağazalarından senetli olarak beyaz eşya, televizyon ve cep telefonu satın alabilirsiniz.
  • Senetli yapacağınız alışverişlerde 24 aya kadar senetli alışveriş yapabilirsiniz.
  • Kredili alışverişlerde ise 48 aya varan taksit imkanları bulunmaktadır.
  • Senetli alışveriş kriterleri ise tüm mağazalara göre değişmektedir.

Bunun yanı sıra internet üzerinden de senetle arçelik ürünlerini senetle satın alabilirsiniz. Bizim bildiğimiz senetli arçelik telefon ve elektronik ürünlerini satan mağazalar mutlu evim, senetsepet.com, çetinler mağazası ve evkur’dur.

Taksitli Kredi Kartsız Telefon Nasıl Satın Alınır?

Kredi kartınız olmadan da cep telefonu alabilirsiniz. Taksitli telefon satan yerler arasında yukarıda saydığımız bu mağazalar haricinde GSM operatörlerinin fatura üzerine telefon verme imkanı vardır.

Senetli telefon almak ise mümkündür. Ancak bilmeniz gerekiyor ki senet oldukça ciddi bir yasal kağıttır ve yaptırımları olmaktadır. Bu sebepten senetle telefon alırken doğru doldurmanız ve yazılanları ciddi şekilde okumanız gerekmektedir.

Senet haricinde kredi kartınız da yoksa telefon alabileceğiniz yerler;

  • Cep Telefonu mobil şebekeleri,
  • Türk Telekom,
  • Vodafone,
  • Turkcell,
  • PTTcell’dir.

Senetle Arçelik Cep Telefonu Nasıl Alınmaktadır

Arçelik’ten senetle cep telefonu satın almak için öncelikli olarak kredi notunun yüksek olması gerekmektedir. Arçelik kredi notunun yüksek olması halinde kefil talep etmeden cep telefonu satın almayı mümkün kılmaktadır. Buna göre Arçelik ile senet kullanarak cep telefonu satın almak için:

  • Kredi notunuzun yüksek olması gerekmektedir. Senetle telefon alabilmek için KBB sorgulama programı kullanılmaktadır.
  • Ardından TC kimlik numarası ile sistem üzerinden senetle cep telefonu alıp alamayacağınızı görebilirsiniz.
  • Kredi notunun yeterli olduğu durumlarda senetle alışveriş yapmak mümkündür. Alınacak olan eşyaların toplam tutarı üzerinden ise 36 aya kadar vade yaptırılmaktadır.
  • Bu taksitler PTT aracılığı ile ödenmektedir.

Evkur’dan Senetle Cep Telefonu Almak

Kredi kartı olmayan kişiler için bir avantaj olan Evkur senetle cep telefonu satın alma işlemleri 24 aya varan vade seçenekleri mümkün olmaktadır.

Evkur aracılığı ile senet ile cep telefonu satın almak için şu adımları izlemek gerekmektedir:

  • Kampanyaları takip etmek gerekmektedir. Evkur mağazalarından senetle alışveriş yapmanız için en düşük tutar olan 750 TL’lik alışverişi oluşturmalısınız.
  • Senetle yapılan alışverişlerde 12 ya da 24 ay vade seçeneği uygulanmaktadır.
  • Yapılan alışverişin toplam tutarının yüzde onluk kısmı nakit olarak ödenmelidir.
  • Yapılacak olan alışveriş sırasında nüfus cüzdanı ve isme kayıtlı bir kredi kartı ya da kredi notunun bulunması gerekmektedir.

 

Hayal Gücünüzü Besleyin: Benzer Konulardaki Bağlantıları İnceleyin

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
meritking giriş meritking güncel giriş kingroyal giriş meritking kingroyal deneme bonusu veren siteler
Gelecek Şimdi Fiyatio Blog Fiyatio Nöbetçi Technodoc Market Fiyatları Siyasi Görüş İçerikle SRT TV ALP TV Tekno Haber Oku Haber Saygı Olay TV Kent 52 TV Kanal Ege TV Serhat TV En İyi Televizyon En İyi Ekran Kartı En İyi Güneş Kremi En İyi Cep Telefonu Fal Yorumları İyi Sio Sanal Ofis SEO Ajans Saç Ekimi Hizmeti Acil Fizik Tedavi Technosfer Technosfer News Tokat Gazetesi Safa TV Tokat'ta Bugün Tokat Vefat Edenler Erbaa Vefat Edenler