Motorola One Fusion Tanıtıldı

Motorola One Fusion Tanıtıldı

ABONE OL
09 Aralık 2022, 18:16:25

Son zamanlarda uygun fiyatlı modellerin ön plana çıkmasıyla beraber, Motorola kaynağından da yeni bir model ortaya çıktı. Son günlerde merakla beklenen Motorola One Fusion bugün tanıtıldı. Tanıtımdan hemen sonra biz de telefonun kasasını ve özelliklerini sizler için inceledik. Bakalım yeni tanıtımı yapılan model bizlere neler sunacak, cihaz ne zaman satılacak?

Motorola One Fusion Özellikleri

Geçtiğimiz ay Fusion+ modelinin tanıtımını yapan Motorola, yine Levono altyapısında model üretmek için çabalıyor.

Son modeli olan One Fusion modeline baktığımızda da ilk etapta 6.5 inç HD+ ekran kapasitesini görüyoruz. Bunun yanı sıra Qualcomm Snapdragon 710 yonga setinden güç alan modelin 4 GB RAM gücü ve 64 GB dahili depolama alanı buluyor. Ayrıca dahili depolama alanı microSD desteğiyle arttırılabilirken, cihazın farklı bir varyasyonu bulunmuyor.

5.000 mAh batarya kapasitesiyle ve arka kısmında dörtlü kamera kurulumuyla karşımıza çıkan cihazın ana kamerası 48 MP kalitesinden oluşuyor. Ana kameraya 8 MP geniş açılı kamera, 5 MP makro kamera ve 2 MP derinlik sensörü eşlik ediyor. Ayrıca cihazın ön kısmında bulunan 8 MP kalitesindeki kamera da, ön kısımdaki çentikte yer alıyor.

Cihaz arka tarafında parmak izin sensörüyle beraber karşımıza çıkarken, hızlı şarj desteğini de bünyesinde barındırmıyor. Ancak batarya gücü gerçekten de yüksek olduğu için hızlı şarj özelliğine gerek olmadığını düşünüyoruz.

Yeni One Fusion Çıkış Tarihi ve Fiyatı

Gün içerisinde sessiz sedasız bir şekilde tanıtılan cihazın şu an çıkış tarihi ve fiyat hakkında herhangi bir net bilgi bulunmuyor. Ancak akıllı telefon piyasasında kalabilmek için uygun fiyatlı telefonlar üretmeyi hedefleyen firmanın, bu modelinin de çok pahalı olacağını asla düşünmüyoruz. Tabii ki ilerleyen günlerde net bir fiyat etiketi görecek, cihazın çıkış tarihi hakkında da net bilgiler edinebileceğiz. Merakla Beklenen Motorola One Fusion Tanıtıldı

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
meritking giriş meritking güncel giriş kingroyal giriş meritking kingroyal deneme bonusu veren siteler
Gelecek Şimdi Fiyatio Blog Fiyatio Nöbetçi Technodoc Market Fiyatları Siyasi Görüş İçerikle SRT TV ALP TV Tekno Haber Oku Haber Saygı Olay TV Kent 52 TV Kanal Ege TV Serhat TV En İyi Televizyon En İyi Ekran Kartı En İyi Güneş Kremi En İyi Cep Telefonu Fal Yorumları İyi Sio Sanal Ofis SEO Ajans Saç Ekimi Hizmeti Acil Fizik Tedavi Technosfer Technosfer News Tokat Gazetesi Safa TV Tokat'ta Bugün Tokat Vefat Edenler Erbaa Vefat Edenler