Asus ROG Phone 3 Özellikleri

Asus ROG Phone 3 Özellikleri

ABONE OL
10 Aralık 2022, 16:15:42

Son dönemlerde oyunculara ve yeni çıkan oyunlara yönelen Asus, bilgisayarların yanı sıra artık telefonlarıyla da adından söz ettirecek gibi görünüyor. Geçtiğimiz dönemlerde Asus altyapısında adı henüz bilinemeyen ve 8 GB RAM gücüne sahip olan bir cihaz sızdırılmıştı. Sızdırılan cihazın yanı sıra bu sefer de 12 GB RAM gücüne sahip bir cihaz göründü. Asus ROG Phone 3 serisiyle karşımıza çıkabilir.

Geekbench Testi Açığa Çıkardı

Yeni modellerin ortaya çıkmasıyla beraber, akıllara ROG Phone 3 serisi gelmeye başladı. Uzun zamandan beri yeni seri üzerinde denemeler ve çalışmalar yapan Asus, Geekbench testinde görüntülendi. Teste ‘’I003D’’ koduyla giriş yapan Asus’un, yeni modeline baktığımız zaman Snapdragon 865 işlemci gücü görünüyor. Aynı zamanda 8 çekirdeğe sahip olan cihaz, Geekbench testinden de 910 puan almış durumda.

Asus ROG Phone 3 Serisi Bekleniyor

Asus serisinin yeni cihazlarından 8 GB olan versiyonu, 902 puan almıştı. Yeni bir tek çekirdek testine giren cihaz bu defa 910 puan alsa da, cihaz hakkında çok net bilgiler bulunmuyor. Wi-Fi Alliance sertifikasını alan iki farklı cihazın RAM gücüne kesin gözüyle bakılıyor. Cihazlar 8 ve 12 GB RAM gücüne sahip olacak ve işletim sistemi olarak Android 10 kullanılacak.

Cihazlar ROG Phone 3 Serisi Olabilir Mi?

Asus’un efsanevi olarak nitelendirilen ürünleri, henüz görücüye çıkmadı. Oyuncular için tasarlanan Asus ROG Phone 3 serisi de henüz gün yüzüne çıkmadığı için, testlerde görüntülenen cihazlar kafaları bir hayli karıştırdı. Tayvan merkezli yeni firmanın cihazlarını dört gözle bekleyen oyun severler, serisinin ROG Phone 3 serisi olduğuna inanıyor. Biz de ilerleyen günlerde bu konu hakkında fikir sahibi olacak ve güncellemeleri sizlerle paylaşıyor olacağız.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
meritking giriş meritking güncel giriş kingroyal giriş meritking kingroyal deneme bonusu veren siteler
Gelecek Şimdi Fiyatio Blog Fiyatio Nöbetçi Technodoc Market Fiyatları Siyasi Görüş İçerikle SRT TV ALP TV Tekno Haber Oku Haber Saygı Olay TV Kent 52 TV Kanal Ege TV Serhat TV En İyi Televizyon En İyi Ekran Kartı En İyi Güneş Kremi En İyi Cep Telefonu Fal Yorumları İyi Sio Sanal Ofis SEO Ajans Saç Ekimi Hizmeti Acil Fizik Tedavi Technosfer Technosfer News Tokat Gazetesi Safa TV Tokat'ta Bugün Tokat Vefat Edenler Erbaa Vefat Edenler