Huawei Mate V Hakkında Yeni Sızıntılar Geldi

Huawei Mate V Hakkında Yeni Sızıntılar Geldi

ABONE OL
14 Aralık 2022, 15:41:35

Huawei Mate V Hakkında Yeni Sızıntılar Geldi. Son zamanların modası halinde olan katlanabilir telefon modelleri arasında geçtiğimiz günlerde Huawei de eklenmişti. Huawei Mate Xs katlanabilir telefonunu geçtiğimiz günlerde piyasaya süren marka, yeni katlanabilir telefonu olan Huawei Mate V hakkında bilgiler gelmeye devam ediyor.

Huawei Mate V Hakkında Yeni Sızıntılar Geldi

Yeni edindiğimiz bilgilere göre yeni katlanabilir telefon Huawei Mate V adını alacak. Huawei’nin EUIPO’da Mate V markası için yeni bir başvuruda bulundu. Huawei’nin bu yeni telefonu Mate Xs gibi mi olacak yoksa Samsung Galaxy X Flip gibi mi olacak belli değil.

Henüz detayları tam manasıyla belli olmayan telefonun Huawei imzalı ve 120 hz ekranla geleceği konuşulmakta. 120 hz ekran seçeneği sayesinde yeni modelin bir önceli modele kıyasla çok daha akıcı bir ekran deneyimi sunması bekleniyor. Samsung ile hayatımıza giren Stylus kalemi desteğinin de bu yeni modelde olacağı düşünülmekte.

Katlanabilir telefonlar arasında ön plana çıkmayı başaracak olan bu model sayesinde siz de harika bir telefon sahibi olmanın keyfini yaşayabilirsiniz. Her ne kadar diğer markalarla rekabet içerisinde olsa dahi Huawei son bir yılda iyi çıkış sağlamış markalar arasında adından bahsettirmeye devam ediyor. Katlanabilir telefon modasına uyum sağlayan Huawei çıkardığı Mate Xs’in geliştirilmiş modeli olan Mate V’i tanıtmasını merakla bekliyoruz. Telefonla alakalı yeni bilgiler edindiğimiz takdirde sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz.

Huawei Mate V Çıkış Tarihi Ne Zaman?

5 nm üretim süreci Kirin 1000 işlemcisinden güç alan telefonun Leica imzalı kameralarında bazı iyileştirmeler düşünüyoruz. Düşük ışıkla ve daha iyi performansla beklediğimiz telefonun optik yakınlaştırma konusunda geliştirme olup olmayacağı konusunda net bir açıklama yapılmadı. Huawei Mate V Çıkış Tarihi henüz belli olmamakla beraber yıl sonuna doğru tanıtılmasını bekliyoruz. Oldukça güzel görünüme sahip olacak telefonun fiyatıyla alakalı da net bir bilgimiz bulunmamakta. Telefonla alakalı yeni gelişmeler olduğu takdirde TeknoSitesi olarak sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz

Eğer siz de Huawei’nin herhangi bir telefonunu alıp kullandıysanız yorum kısmından telefonla alakalı görüşlerinizi bildirebilirsiniz.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
meritking giriş meritking güncel giriş kingroyal giriş meritking kingroyal deneme bonusu veren siteler
Gelecek Şimdi Fiyatio Blog Fiyatio Nöbetçi Technodoc Market Fiyatları Siyasi Görüş İçerikle SRT TV ALP TV Tekno Haber Oku Haber Saygı Olay TV Kent 52 TV Kanal Ege TV Serhat TV En İyi Televizyon En İyi Ekran Kartı En İyi Güneş Kremi En İyi Cep Telefonu Fal Yorumları İyi Sio Sanal Ofis SEO Ajans Saç Ekimi Hizmeti Acil Fizik Tedavi Technosfer Technosfer News Tokat Gazetesi Safa TV Tokat'ta Bugün Tokat Vefat Edenler Erbaa Vefat Edenler