iPhone 13 Max Telefon İncelemesi

iPhone 13 Max Telefon İncelemesi

ABONE OL
18 Kasım 2022, 14:30:00

iOs 15 işletim sistemi ile çalışan iPhone 13 Pro Max model telefon retina XDR teknolojisine sahip olan 6.7 inç bir ekran kullanıyor. A15 biyonik işlemcisi sıra dışı bir performansa sahip olan bu cihaz 6 GB ram ve 4.352 mAh kapasiteli bir pil kullanıyor. En iyi video izleme deneyimini sunan bu cihaz 120 Hz yenileme yeteneğine sahip ekranı ile en zor mobil oyunları kasmadan ve ısınmadan oynatabiliyor.

AirTag nedir nasıl kullanılır hakkındaki yazımızı okudunuz mu?

iPhone 13 Max Telefon Özellikleri

iPhone 13 Pro Max, telefon maratonunda en önde giden cihaz.  Bu üründe diğer akıllı telefonlarda olmayan ne var diye merak ediyorsanız okumaya devam etmelisiniz. Bir cihazdan neler beklersiniz? Tüm beklentilerinizi teknolojinin izin verdiği ölçüde karşılayan yüksek performans ile özdeş bir cihaz. Bununla boy ölçüşebilecek iPhone 13 Max cihaz çok az veya yoktur diyebiliriz.

Tüm gelişmiş teknolojileri 228 gram ağırlıktaki bir cihaza entegre eden APPLE bu ürün için IP68 sertifikası da aldı. Geniş renk gamı, Dolby teknolojisi, iOS 15.1 işletim sistemi, 1 TB seviyeye kadar seçilebilecek kalıcı bellek bu cihazın özellikleri arasında. Arkaya 4 kamera yerleştiren APPLE bu telefonda çift kamerayı da ön tarafta kullandı. Kulaklıkları Stereo olarak en kaliteli sesi sunuyor.  Hızlı kablosuz bağlantı için WiFi6E teknolojisin kullanan bu telefon 25 W adaptörle geliyor. Firma grafit, gümüş, mavi, gül ve altın renkli alüminyum kasalar kullandı. Ekranı 1284 x 2788p çözünürlükte olan cihazın camı çizilmez ve radyasyon geçirmez. Arka 4 kamerasının her dördü de 12 MP olarak geliyor ama teknoloji farklı olduğundan, rakiplerin 108MP kameralarından daha aşağıda kalmıyor.

İphone telefonunuzda ekran görüntüsü nasıl alınır ?

Yükseltilmiş kameraya gelince, A15 yonga setini temel alıyor ve daha küçük bir çentiğe sahip. Geçmişte, iPhone 13, yakınlaştırma ve uzaklaştırma sırasında genellikle sorunlara neden olan üç inçlik bir kamera sensörüne sahipti. Ancak anonim kaynaklara göre iPhone 13 Pro Max, kamera boyutu söz konusu olduğunda 6,5 ​​inçlik bir iyileştirmeye sahip. Bu özellik çoğu iPhone kullanıcısı, özellikle de telefonu satın almayı dört gözle bekleyenler için çekici bir özelliktir.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
meritking giriş meritking güncel giriş kingroyal giriş meritking kingroyal deneme bonusu veren siteler
Gelecek Şimdi Fiyatio Blog Fiyatio Nöbetçi Technodoc Market Fiyatları Siyasi Görüş İçerikle SRT TV ALP TV Tekno Haber Oku Haber Saygı Olay TV Kent 52 TV Kanal Ege TV Serhat TV En İyi Televizyon En İyi Ekran Kartı En İyi Güneş Kremi En İyi Cep Telefonu Fal Yorumları İyi Sio Sanal Ofis SEO Ajans Saç Ekimi Hizmeti Acil Fizik Tedavi Technosfer Technosfer News Tokat Gazetesi Safa TV Tokat'ta Bugün Tokat Vefat Edenler Erbaa Vefat Edenler